MORRENengineering

Morren engineering ontwikkeld emissie arme stal voor kalveren

We hebben ons de laatste jaren ingezet om het dierenwelzijn te verbeteren en nieuwe mogelijkheden te bieden voor de agrariers dat ook nog eens goed is voor ons milieu. Hiervoor is een emissie arm mestsysteem ontwikkeld, dat er voor zorgt dat de ammoniak uitstoot wordt verminderd en de dikke en de dunne fractie van de mest wordt gescheiden. Dit biedt vervolgens weer mogelijkheden tot een betere weg naar vergisting en het maken van elektrische energie.

Dit project en advies is gedaan in opdracht van G. van Beek en Zn. bv te barneveld. Voor meer informatie kunt u contact met hun opnemen.

www.gvanbeekenzn.nl

emissie arme stal

Morren engineering ontwikkeld automatisch te openen staldeuren voor paarden

MORREN engineering heeft in samenwerking met Van Deelen uit wageningen en studenten van de hogeschool van Larenstein. Het systeem werkt op lucht, zodat bij uitvallende elektriciteit het systeem blijft werken.

innostal brand paarden

Morren engineering ontwikkeld stroverdeler

In de agrarische sector zijn hebben we onder andere ook een project gedaan voor het strooien van stro in de stal door middel van een stroverdeler. Deze verdeelt de stro egaal over de stal. Door deze efficientere werkwijze, wordt behalve op mankracht, ook op stro bespaard.

Dit project is gedaan in opdracht van Van de Brink techniek bv. te harskamp.

www.stroverdeler.nl

engineering stroverdeler

Morren engineering ontwikkeld palletiseer robot voor eieren

Voor Vlastuin COBOT machinery hebben wij de eerste versie van de COBOT getekend. Dit aanbouwdeel voor een robot kan behalve eieren palletiseren ook pallets oppakken en tussenbladen tussen de lagen leggen.

www.cobot.eu

engineering vlastuin cobot eieren palletiseren